Du får zoneterapi mens du ligger i infra rød sauna

Infrarød sauna tæppe med negative ioner - Jade og Biansten.

Jade og Biansten.

MÅ IKKE BRUGES HVIS DU HAR PACEMAKER, ER GRAVID, TAGER BLODFORTYNDENDE, HAR IMPLANTATER ( BRYST ) ER DU I TVIVL SÅ KONTAKT DIN LÆGE.  

  Mens du ligger i undertøj og slapper af i den behagelige varme sker der mange forskellige helende processer i kroppen ved hjælp af den infrarøde varme og De negative ioner.

 

 ★ immunforsvaret styrkes – antiinflammatorisk effekt

★ blodcirkulationen øges og blodet renses for affaldsstoffer

★ forhøjet blodtryk afhjælpes

★ stofskiftet og forbrændingen øges

★ muskelvævet styrkes – restituerende effekt efter sport

★ hudens elasticitet og glød øges

★ kolesteroltallet sænkes

 Jævnlig brug af infrarød sauna kan desuden have positiv effekt på mange forskellige både fysiske og psykiske skavanker, som kan være svære at behandle på anden vis, fx:

✓ fibromyalgi

✓ binyretræthed/stress

 psoriasis

 slid- og leddegigt

✓ kronisk træthedssyndrom

 vinterdepression

 koncentrationsbesvær

 Du kan svede forskelligt fra gang til gang. Tæppet har samme effekt uanset mængde af sved. Sveden afgør ikke effekten for behandlingen.

Biansten frigiver infrarøde stråler.

Jadesten indeholder mere end 30 slags sporstoffer der er nyttige for kroppen fx selen, zink, kobber, mm. 

De fleste personer med gigt og ledsmerter kender til påvirkning af ioner. På kolde og regnfulde dage og ved optræk til uvejr fyldes luften med et overskud af positive ioner. Mange personer oplever flere smerter i finger, ryg, knæ ( ledsmerter ) Efter uvejret fyldes luften med et overskud af negative ioner og personerne føler sig straks bedre tilpas. Efter et tordenvejr er der ekstra frisk luft hvilket skyldes at lyn producerer enorme mængder af negative ioner som giver os en følelsen af velvære og godt humør.

MÅ IKKE BRUGES HVIS DU HAR PACEMAKER, ER GRAVID, TAGER BLODFORTYNDENDE, HAR IMPLANTATER ( BRYST ) ER DU I TVIVL SÅ KONTAKT DIN LÆGE.